- LFKM10381U - Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter
- LKEB10077U - Biokemi 1
- LLEB10244U - Fødevarevidenskabsteori
- LLEB10296U - Sundhed, ernæring og livskvalitet
- LLEK10200U - Sygdomslære, ernæringsfysiologi ved sygdom og ernæringsterapi
- LLEK10219U - Control of Foodborne Microorganisms
- LLEK10246U - Advanced Chemometrics
- LLEK10249U - Evidence, Diet and Health
- LLEK10252U - Nutrition, Growth and Development
- LLEK10263U - Nutrition Related Diseases
- LLEK10264U - Nutrition Physiology
- LLEK10289U - Klinisk børneernæring
- LLEK10290U - Kvalitetssikring og ledelse
- LLEK10294U - Design of Experiments and Optimization
- LLEK10297U - The Sociology of Food Consumption
- LLEK10298U - Public Health and Nutrition
- NFOB14014U - Råvarekvalitet
- NFOB14027U - Fødevarekemi
- NFOB14028U - Fødevaremikrobiologi
- NFOB15002U - Brewing Summer Course 2,5 ECTS
- NFOB15003U - Brewing Summer Course 5 ECTS
- NFOB15004U - Brewing Summer Course 7,5 ECTS
- NFOB15006U - Fødevarefremstilling og ernæring
- NFOB15007U - Grundlæggende celle- og molekylærbiologi
- NFOB15008U - Sensory Evaluation of Food
- NFOB15014U - Fødevareproduktion, samfund og sundhed
- NFOB16000U - Exploratory Data Analysis / Chemometrics
- NFOB16001U - Fødevaredataanalyse
- NFOB16004U - Kødpraktik
- NFOB16005U - Hurtigmetoder til måling af fødevarekvalitet
- NFOB16006U - Produktion af flydende fødevarer
- NFOB19000U - Mejeripraktik
- NFOK13000U - Dairy Processes and Equipment
- NFOK13002U - Process Analytical Chemistry and Technology
- NFOK13004U - Food Science and Culinary Techniques
- NFOK14001U - Brewing Project in Practice
- NFOK14002U - Yeast Physiology and Applications
- NFOK14016U - Brewing 1
- NFOK14017U - Brewing 2
- NFOK14018U - Advanced Food Chemistry
- NFOK14019U - Microbiology of Fermented Food and Beverages
- NFOK14021U - Food Enzymes and Applications
- NFOK14025U - Quantitative Bio-spectroscopy
- NFOK14026U - Dairy Microbiology
- NFOK14031U - Thematic Course in Food Innovation and Health
- NFOK15011U - Food Quality Management and Control
- NFOK15013U - CANCELLED 2019/20: Meat Technology and Packaging
- NFOK16000U - Food Consumer Research
- NFOK16002U - Aroma - the Chemistry behind Odour
- NFOK16003U - Thematic Course in Food Science and Technology
- NFOK16005U - Dairy Product Technology 1
- NFOK16006U - Dairy Product Technology 2
- NFOK17000U - Dairy Internship
- NFOK17001U - Food Processing
- NFOK17002U - Molecular and Functional Properties of Milk
- NFOK18000U - Determinants of Food Consumption
- NFOK18001U - Meal Systems and Technologies (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NFOK18002U - Public Health Nutrition (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NFOK19000U - Food Packaging 5 ECTS
- NFOK19001U - Food Packaging
- NFOK19002U - Food Structure and Functional Ingredients
- NFOK19003U - Foodomics and Plant Foods
- NFYB14030U - Fødevarefysik
- NIDA04002U - Coaching og teamudvikling (T-Coach)
- NIDA04021U - Idræt og bevægelseskultur (T-Kultur)
- NIDA04040U - Idræt og ernæring 1 (T-ernæring1)
- NIDA04047U - CANCELLED: Metabolisme og aerob træning
- NIDA05008U - Humanfysiologi 1
- NIDA05016U - Træningsfysiologi (T-TrænFys)
- NIDA06016U - Aerob træning - kredsløb og ilttransport
- NIDB10009U - CANCELLED - Projektstyring og projektledelse (projstyr)
- NIDB11007U - Den moderne idræts udviklingsproces (T-Hist)
- NIDB11010U - Humanistisk-samfundsvidenskabelige metoder for idræt (T-Metode)
- NIDB11012U - ÆNDRET: TVÆRfagligt Studenterprojekt (TVÆRS)
- NIDB11015U - Træningsplanlægning (PT-Træn)
- NIDB12001U - Styrketræning (PT-Styrke)
- NIDK10008U - Bevægelsespsykologi, sundhedspædagogik og praktikerforskning
- NIDK10009U - Idræt og ernæring 2
- NIDK10011U - Idræt, individ og samfund
- NIDK11003U - Idræt, politik og velfærd
- NIDK11006U - Idræt og fysisk aktivitet
- NIDK12003U - Humanfysiologi - kredsløb og respiration
- NIDK12008U - Coaching
- NIFK14026U - Entrepreneurship and Innovation
- NIFK14027U - CANCELLED: Consumer Economics and Food Policy
- NIFK18006U - Mapping Meals and their Spaces (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFK18007U - Actor Mapping in Food Networks (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFK18008U - Foodscapes – Enterprises (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFK18009U - Governance and Change Management in Modern Food Systems (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFK18010U - Mapping Food and its Structures (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFK18011U - Strategic Communication and Staging on Food, Sustainability and Health
- NIFK18012U - Food Concept Design: Mapping Strategic and Service-Oriented Possibilities within Food Businesses
- NIFK18013U - Food Innovation and Entrepreneurship
- NIFK18014U - Integrated Foodscapes
- NIFK18015U - Food Design
- NIFK18016U - Changing Public Food Systems
- NIFK18017U - Food Studies and Network
- NIFK19004U - Welfare Foodscapes (Offered for the last time in the academic year 2019-20)
- NIFM18001U - Overvågning og eftersporing af fødevarebårne sygdomme
- NIGB16002U - Friluftsliv (PT-Friluft)
- NNDB19006U - Idrætsfagets videnskabsteori (VtIdr)
- NNEB14017U - Motorisk udvikling og indlæring
- NNEB14018U - Idrætspsykologi og identitet
- NNEB15001U - Basal statistik i idrætsvidenskab
- NNEB16000U - Grundkursus i menneskets ernæring
- NNEB16001U - Idrættens organisering i teori og praksis (T-Velfærd)
- NNEB18000U - Funktionel anatomi, muskel- og neurofysiologi
- NNEB18001U - Fra boldbasis til boldspil
- NNEB18002U - Fra kropsbasis til dans
- NNEB18003U - Redskabsgymnastik og motoriske færdigheder
- NNEB18004U - Fra vandbasis til svømning
- NNEB18005U - Læring i idræt
- NNEB19000U - Arbejdsfysiologi 1 - kredsløb og energiomsætning
- NNEB19001U - Arbejdsfysiologi 2 - endokrinologi og metabolisme
- NNEB19002U - Atletik, fysisk træning og friluftsaktiviteter
- NNEB19003U - Boldspil - fra teknik til taktik
- Aflyst NNEB19004U - Idræt og bevægelse med udvalgte målgrupper
- NNEB19005U - Idræt, krop og medier
- NNEB19006U - Innovation og entreprenørskab inden for idræt og ernæring
- NNEB19007U - Motion som forebyggelse og behandling
- NNEB19008U - Ungdom og idræt
- NNEB19009U - Basal human fysiologi
- NNEK14006U - Cool Climate Viticulture and Enology
- NNEK14012U - AFLYST: Sundhedssociologi
- NNEK14013U - Psychological Aspects of Competitive Sports
- NNEK14015U - Experimental Nutrition Physiology
- NNEK15000U - CANCELLED: Nutrition in Global Health
- NNEK15002U - Selvvalgt projektmodul - Anvendt idrætsanalyse
- NNEK15004U - Nutrition and Physical Activity for the Improvement of Health in the Aged
- NNEK15006U - Rehabilitering
- NNEK15010U - Kvantitative metoder
- NNEK15011U - Kvalitative metoder
- NNEK16000U - Applied Biostatistics in Nutrition and Physiology
- NNEK16001U - Basal ernærings-patofysiologi
- NNEK16003U - Bioactive Food Components and Health
- NNEK17000U - CANCELLED 2019/20: Laboratory Methods in Nutrition
- NNEK19000U - Ernæring af patienter med kronisk sygdom
- NNEK19001U - Fysiologisk forskningsfordybelse
- NNEK19003U - Systematic Reviews in Nutrition
- NNEM16000U - Modul 2: Idræt og sundhed
- NNEM17000U - Modul 1: Idræt i velfærdssamfundet
- NPLK19003U - Applied Cool Climate Viticulture and Enology
- NPLK19005U - Fundamentals of Beer Brewing and Wine Making - Biochemistry, Organisms and Omics Techniques
- SFEB15001U - Sygdomslære og farmakologi
- SFKM18001U - Kemisk og fysisk fødevaresikkerhed
- SFKM18002U - Fødevaresikkerhed og forarbejdning af fødevarer
- SFKM18003U - Mikrobiologisk fødevaresikkerhed
- SLEK16001U - Advanced course in Microbiological Food Safety AFLYST 2019!
- STVK16001U - Human Neurobiologi