- LKEB10077U - Biokemi 1
- LLEB10244U - Fødevarevidenskabsteori
- LLEK10249U - *Ændret eksamensform i 2023/24* Evidence, Diet and Health
- Aflyst LLEK10252U - Nutrition, Growth and Development
- LLEK10294U - Design of Experiments and Optimization
- NFOB14014U - Råvarekvalitet
- NFOB14027U - Fødevarekemi
- NFOB14028U - Fødevaremikrobiologi
- NFOB15002U - Brewing Summer Course 2,5 ECTS
- NFOB15003U - Brewing Summer Course 5 ECTS
- NFOB15004U - Brewing Summer Course 7,5 ECTS
- NFOB15006U - Fødevarefremstilling og ernæring
- NFOB15007U - Grundlæggende celle- og molekylærbiologi
- NFOB15008U - Sensory Evaluation of Food
- NFOB15014U - Fødevareproduktion, samfund og sundhed
- NFOB16000U - Exploratory Data Analysis / Chemometrics
- NFOB16001U - Fødevaredataanalyse
- NFOB16005U - Hurtigmetoder til måling af fødevarekvalitet
- NFOB20000U - Mejeripraktik
- NFOB20001U - Kødpraktik
- NFOK13004U - Food Science and Culinary Techniques
- NFOK14001U - Brewing Project in Practice
- NFOK14002U - Yeast Physiology and Applications
- NFOK14018U - Advanced Food Chemistry
- NFOK14019U - Microbiology of Fermented Food and Beverages
- NFOK14025U - Quantitative Bio-spectroscopy
- NFOK14026U - Dairy Microbiology
- NFOK14031U - Thematic Course in Food Innovation and Health
- NFOK15011U - Food Quality Management and Control
- NFOK16002U - Aroma - the Chemistry behind Odour
- NFOK16006U - Dairy Product Technology 2
- NFOK17001U - Food Processing
- NFOK17002U - Molecular and Functional Properties of Milk
- NFOK18000U - Determinants of Food Consumption
- NFOK19001U - Food Packaging
- NFOK19002U - Food Structure and Functional Ingredients
- NFOK19003U - Foodomics and Plant Foods
- NFOK20000U - Meal Systems and Technologies
- NFOK20003U - Sustainable Innovation in Food Science
- NFOK20006U - Dairy Internship
- NFOK21000U - Advanced Chemometrics and Machine Learning
- NFOK21001U - Plants for Foods – Processing and Functionality
- NFOK21002U - Beer and Packaging Technology
- NFOK21003U - Brewing Process and Technology
- NFOK21004U - Brewing and Raw Materials
- NFOK21005U - Dairy Product Technology 1
- NFOK22000U - Microbiological Food Safety and Quality: Control, Cases and Practicals
- NFOK23000U - Food and Meal Consumer Research
- NFOK23001U - Nutritional Effects of Dairy and Dairy/Plant-Hybrid Products
- NFYB14030U - Fødevarefysik
- NIDA04002U - Coaching og teamudvikling (T-Coach)
- NIDA04021U - Idræts- og bevægelseskultur (T-Kultur)
- NIDB11007U - Den moderne idræts udviklingsproces (T-Hist)
- NIDB11010U - Humanistisk-samfundsvidenskabelige metoder for idræt (T-Metode)
- NIDB11015U - Træningsplanlægning (PT-Træn)
- NIDB12001U - Styrketræning (PT-Styrke)
- NIDK11003U - Idræt, politik og velfærd
- NIDK12008U - Coaching
- NIFB21004U - Innovation og entreprenørskab inden for idræt og ernæring
- NIFK14026U - Entrepreneurship and Innovation
- NIFK14027U - Consumer Economics and Food Policy
- NIFK20000U - Food Concept Design
- NIFK20001U - The Sociology of Food and Eating
- NIFK20003U - Introduction to Social Science Methods
- NIFK20005U - Innovation in Food Systems
- NIFK22000U - Food Systems and Transition
- NIGB16002U - Friluftsliv (PT-Friluft)
- NNDB19006U - Idrætsfagets videnskabsteori (VtIdr)
- NNEB14017U - Motorisk udvikling og indlæring
- NNEB15001U - Basal statistik i idrætsvidenskab
- NNEB16000U - Grundkursus i menneskets ernæring
- NNEB16001U - Idrættens organisering i teori og praksis (T-Velfærd)
- NNEB18000U - Funktionel anatomi, muskel- og neurofysiologi
- NNEB18001U - Fra boldbasis til boldspil
- NNEB18002U - Fra kropsbasis til dans
- NNEB18003U - Redskabsgymnastik og motoriske færdigheder
- NNEB18004U - Fra vandbasis til svømning
- NNEB18005U - Læring i idræt
- NNEB19000U - Arbejdsfysiologi 1 - kredsløb og energiomsætning
- NNEB19001U - Arbejdsfysiologi 2 - endokrinologi og metabolisme
- NNEB19002U - Atletik, fysisk træning og friluftsaktiviteter
- NNEB19003U - Boldspil - fra teknik til taktik
- NNEB19004U - Idræt og bevægelse med udvalgte målgrupper
- Aflyst NNEB19005U - Idræt, krop og medier
- NNEB19007U - Motion som forebyggelse og behandling
- NNEB19008U - Ungdom og idræt
- NNEB19009U - Basal human fysiologi
- NNEB20000U - Sport Psychology and Identity
- NNEB21006U - Sundhed, ernæring og livskvalitet A
- Aflyst NNEB21007U - Sundhed, ernæring og livskvalitet B
- NNEB22003U - Sportsernæring
- NNEB23013U - Træningsfysiologi (T-TrænFys)
- NNEK14012U - Sundhedssociologi
- NNEK15002U - Selvvalgt projektmodul - Anvendt idrætsanalyse
- NNEK15010U - Kvantitative metoder
- NNEK15011U - Kvalitative metoder
- NNEK16003U - Bioactive Food Components and Health
- NNEK20000U - Psychology of Competitive Sports
- NNEK20003U - Sustainable Food Systems and Diets
- NNEK20005U - Teori 1: Idrætspædagogik og -psykologi
- NNEK20006U - Teori 2: Idrætssociologi og -politik
- NNEK20008U - Project in Practice in Human Nutrition
- NNEK21003U - Gut Microbiome in Nutrition and Health
- Aflyst NNEK21004U - Idræt og ungdomskultur
- NNEK22001U - Metabolomics
- Aflyst NNEK22002U - Idræt, globalisering og national identitet
- NNEK22004U - Aerob og anaerob træning - kredsløb og ilttransport
- Aflyst NNEK22005U - Fysisk aktivitet og sundhed - Hjerne og kredsløb
- NNEK22006U - Aerob og anaerob træning - metabolisme
- NNEK22008U - Styrketræning og motorisk kontrol
- NNEK22009U - Humanfysiologi 1 - Muskel- og neurofysiologi, endokrinologi og metabolisme
- Aflyst NNEK23000U - Krop, kultur og uddannelse
- NNEK23001U - Advanced Nutrition Physiology and Metabolism
- NNEK23002U - Tools and Techniques in Nutrition Research
- NNEK23003U - Integrative Human Metabolism
- NNEK23004U - Lifecourse Nutrition and Health
- NNEK23005U - Diet and Physical Activity in Prevention and Treatment of Disease
- NNEK23006U - Study Design in Human Nutrition
- NNEK23007U - Clinical Nutrition and Pathophysiology
- NNEK23009U - Fysisk aktivitet og sundhed - Metabolisme
- NNEK23010U - Præstationsoptimering i eliteidræt
- NNEK23012U - Humanfysiologi 2 - kredsløb og respiration
- NNEK24002U - The Scandinavian Sport Model – past, present and future
- NNEM15009U - Masterprojekt
- NNEM23000U - Krop, bevægelsespsykologi og pædagogik i professionel praksis
- NPLK19005U - Fundamentals of Beer Brewing and Wine Making - Biochemistry, Organisms and Omics Techniques
- NPLK20001U - Cool Climate Viticulture and Enology
- SFEB15001U - Sygdomslære og farmakologi