- LFKM10381U - Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter
- LKEB10077U - Biokemi 1
- LLEB10244U - Fødevarevidenskabsteori
- LLEB10296U - Sundhed, ernæring og livskvalitet
- LLEK10200U - Sygdomslære, ernæringsfysiologi ved sygdom og ernæringsterapi
- LLEK10219U - Control of Foodborne Microorganisms
- LLEK10246U - Advanced Chemometrics
- LLEK10249U - Evidence, Diet and Health
- LLEK10252U - Nutrition, Growth and Development
- LLEK10263U - Nutrition Related Diseases
- LLEK10264U - Nutrition Physiology
- LLEK10289U - Klinisk børneernæring
- LLEK10290U - Kvalitetssikring og ledelse
- LLEK10294U - Design of Experiments and Optimization
- LLEK10298U - Public Health and Nutrition
- NFOB14014U - Råvarekvalitet
- NFOB14027U - Fødevarekemi
- NFOB14028U - Fødevaremikrobiologi
- NFOB15002U - Brewing Summer Course 2,5 ECTS
- NFOB15003U - Brewing Summer Course 5 ECTS
- NFOB15004U - Brewing Summer Course 7,5 ECTS
- NFOB15006U - Fødevarefremstilling og ernæring
- NFOB15007U - Grundlæggende celle- og molekylærbiologi
- NFOB15008U - Sensory Evaluation of Food
- NFOB15014U - Fødevareproduktion, samfund og sundhed
- NFOB16000U - Exploratory Data Analysis / Chemometrics
- NFOB16001U - Fødevaredataanalyse
- NFOB16005U - Hurtigmetoder til måling af fødevarekvalitet
- NFOB16006U - Produktion af flydende fødevarer
- NFOB20000U - Mejeripraktik
- NFOB20001U - Kødpraktik
- NFOK13000U - Dairy Processes and Equipment
- NFOK13002U - Process Analytical Chemistry and Technology
- NFOK13004U - Food Science and Culinary Techniques
- NFOK14001U - Brewing Project in Practice
- NFOK14002U - Yeast Physiology and Applications
- NFOK14016U - Brewing 1
- NFOK14017U - Brewing 2
- Aflyst NFOK14018U - Advanced Food Chemistry
- NFOK14019U - Microbiology of Fermented Food and Beverages
- NFOK14021U - Food Enzymes and Applications
- NFOK14025U - Quantitative Bio-spectroscopy
- NFOK14026U - Dairy Microbiology
- NFOK14031U - Thematic Course in Food Innovation and Health
- NFOK15011U - Food Quality Management and Control
- NFOK16000U - Food Consumer Research
- NFOK16002U - Aroma - the Chemistry behind Odour
- NFOK16005U - Dairy Product Technology 1
- NFOK16006U - Dairy Product Technology 2
- NFOK17001U - Food Processing
- NFOK17002U - Molecular and Functional Properties of Milk
- NFOK18000U - Determinants of Food Consumption
- NFOK19001U - Food Packaging
- NFOK19002U - Food Structure and Functional Ingredients
- NFOK19003U - Foodomics and Plant Foods
- NFOK20000U - Meal Systems and Technologies
- NFOK20001U - Foods based on Plants, Algae, and Fungi
- NFOK20002U - Meal Consumer Research
- NFOK20003U - Sustainable Innovation in Food Science
- NFOK20004U - Short Thematic Course in Food Science and Technology
- NFOK20006U - Dairy Internship
- NFYB14030U - Fødevarefysik
- NIDA04002U - Coaching og teamudvikling (T-Coach)
- NIDA04021U - Idræt og bevægelseskultur (T-Kultur)
- NIDA04040U - Idræt og ernæring 1 (T-ernæring1)
- NIDA04047U - Metabolisme og aerob træning
- NIDA05008U - Humanfysiologi 1
- NIDA05016U - Træningsfysiologi (T-TrænFys)
- NIDA06003U - Neuroplasticitet
- NIDB11007U - Den moderne idræts udviklingsproces (T-Hist)
- NIDB11010U - Humanistisk-samfundsvidenskabelige metoder for idræt (T-Metode)
- NIDB11012U - TVÆRfagligt Studenterprojekt (TVÆRS)
- NIDB11015U - Træningsplanlægning (PT-Træn)
- NIDB12001U - Styrketræning (PT-Styrke)
- NIDK11003U - Idræt, politik og velfærd
- NIDK11006U - Idræt og fysisk aktivitet
- NIDK12003U - Humanfysiologi - kredsløb og respiration
- NIDK12008U - Coaching
- NIFK14026U - Entrepreneurship and Innovation
- NIFK14027U - Consumer Economics and Food Policy
- NIFK18011U - Strategic Communication and Staging on Food, Sustainability and Health
- NIFK18012U - Food Concept Design: Mapping Strategic and Service-Oriented Possibilities within Food Businesses
- NIFK18013U - Food Innovation and Entrepreneurship
- NIFK20000U - Food Concept Design
- NIFK20001U - The Sociology of Food and Eating
- NIFK20002U - Alternative and Mainstream Food Systems
- NIFK20003U - Introduction to Social Science Methods
- Aflyst NIFK20004U - Project in Sustainable Diets, Food Systems or Food Consumption
- NIFK20005U - Innovation in Food Systems
- NIGB16002U - Friluftsliv (PT-Friluft)
- NNDB19006U - Idrætsfagets videnskabsteori (VtIdr)
- NNEB14017U - Motorisk udvikling og indlæring
- NNEB15001U - Basal statistik i idrætsvidenskab
- NNEB16000U - Grundkursus i menneskets ernæring
- NNEB16001U - Idrættens organisering i teori og praksis (T-Velfærd)
- NNEB18000U - Funktionel anatomi, muskel- og neurofysiologi
- NNEB18001U - Fra boldbasis til boldspil
- NNEB18002U - Fra kropsbasis til dans
- NNEB18003U - Redskabsgymnastik og motoriske færdigheder
- NNEB18004U - Fra vandbasis til svømning
- NNEB18005U - Læring i idræt
- NNEB19000U - Arbejdsfysiologi 1 - kredsløb og energiomsætning
- NNEB19001U - Arbejdsfysiologi 2 - endokrinologi og metabolisme
- NNEB19002U - Atletik, fysisk træning og friluftsaktiviteter
- NNEB19003U - Boldspil - fra teknik til taktik
- NNEB19004U - ÆNDRET: Idræt og bevægelse med udvalgte målgrupper
- NNEB19005U - Idræt, krop og medier
- NNEB19006U - Innovation og entreprenørskab inden for idræt og ernæring
- NNEB19007U - Motion som forebyggelse og behandling
- Aflyst NNEB19008U - Ungdom og idræt
- NNEB19009U - Basal human fysiologi
- NNEB20000U - Sport Psychology and Identity
- NNEK14008U - Fysisk aktivitet og sundhed
- NNEK14009U - Idræt, børn og unge i et pædagogisk perspektiv
- NNEK14015U - Experimental Nutrition Physiology
- NNEK15002U - Selvvalgt projektmodul - Anvendt idrætsanalyse
- NNEK15006U - Rehabilitering
- NNEK15010U - Kvantitative metoder
- NNEK15011U - Kvalitative metoder
- Aflyst NNEK16000U - Applied Biostatistics in Nutrition and Physiology
- NNEK16001U - Basal ernærings-patofysiologi
- NNEK16002U - Monitoring and Evaluation of Interventions in Sport, Exercise and Health
- NNEK16003U - Bioactive Food Components and Health
- NNEK19001U - Fysiologisk forskningsfordybelse
- NNEK20000U - Psychology of Competitive Sports
- NNEK20001U - Nutrition and Physical Activity for Healthy Ageing
- NNEK20002U - Planlægning af videnskabelige kliniske projekter
- NNEK20003U - Sustainable Food Systems and Diets
- NNEK20005U - Teori 1: Idrætspædagogik og -psykologi
- NNEK20006U - Teori 2: Idrætssociologi og -politik
- NNEK20007U - Trial Methodology
- NNEK20008U - Project in Practice in Human Nutrition
- NNEM15008U - Modul 4: Projektstyring og projektledelse
- NNEM15009U - Modul 5: Masterprojekt
- NNEM17001U - Modul 3: Krop, bevægelsespsykologi og pædagogik i professionel praksis
- Aflyst NPLK19003U - Applied Cool Climate Viticulture and Enology
- NPLK19005U - Fundamentals of Beer Brewing and Wine Making - Biochemistry, Organisms and Omics Techniques
- NPLK20001U - Cool Climate Viticulture and Enology
- SFEB15001U - Sygdomslære og farmakologi
- Aflyst SLEK16001U - Advanced course in Microbiological Food Safety
- STVK16001U - Human Neurobiologi