NVIRKFOOBA Virksomhedsprojekt - hovedvejleder fra Institut for Fødevarevidenskab 15 eller 30 ECTS
Project in Practice - main supervisor from the Department of Food Science 15 or 30 ECTS
Se din uddannelsesside på KUnet > Vælg relevant uddannelse > Bachelorprojekt og andre projekter > Virksomhedsprojekt for information om mulighederne for virksomhedprojekt på din uddannelse.
Reglerne om Virksomhedsprojekt finder du i Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne bilag 3
Reglerne om Virksomhedsprojekt finder du i Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne bilag 3
Reglerne om Virksomhedsprojekt finder du i Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne bilag 3
Den studerende og vejleder udarbejder en relevant litteraturliste.
http://www.science.ku.dk/studerende/studieordninger/faelles_sto/Faelles-del.pdf/
Arbejdsbelastning for virksomhedsprojekt på 15 ECTS er 412 timer.
Arbejdsbelastning for virksomhedsprojekt på 30 ECTS er 824 timer.
Virksomhedsprojekt kan udføres på enten dansk eller engelsk.
- Kategori
- Timer
- Projektarbejde
- 412
- I alt
- 412
Virksomhedsprojekt BA 15 ECTS NFKB14006U
Virksomhedsprojekt BA 30 ECTS NFKB15003U
- Point
- 15 ECTS
- Prøveform
- Skriftlig afleveringMundtlig prøve, 30-60 min
- Prøveformsdetaljer
- Se Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne
bilag 3
http://www.science.ku.dk/studerende/studieordninger/faelles_sto/Faelles-del.pdf/
Virksomhedsprojekt på bachelorniveau kan være på 15 eller 30 ECTS afhængig af reglerne i din studieordning.
Arbejdsbelastning for virksomhedsprojekt på 15 ECTS er 412 timer.
Arbejdsbelastning for virksomhedsprojekt på 30 ECTS er 824 timer.
Virksomhedsprojekt kan udføres på enten dansk eller engelsk. - Hjælpemidler
- Alle hjælpemidler tilladt
- Bedømmelsesform
- bestået/ikke bestået
- Censurform
- Ingen ekstern censur
Flere interne bedømmere.
For uddannelser, hvor virksomhedsprojektet bedømmes med karakterer på 7-trinsskala, fremgår det af den uddannelsesspecifikke studieordning. - Reeksamen
Reglerne om Virksomhedsprojekt finder du i Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne bilag 3
Kriterier for bedømmelse
Reglerne om Virksomhedsprojekt finder du i Den fælles del af bachelor- og kandidatstudieordningerne bilag 3
Kursusinformation
- Sprog
- Dansk
- Kursuskode
- NVIRKFOOBA
- Point
- 15 ECTS
- Niveau
- Bachelor
- Varighed
- Afhænger af
antal ECTS-point
og blokplacering. - Placering
- Blok 1, Blok 2, Blok 3, Blok 4 og Sommer
Halv tid over to eller 4 blokke (henholdsvis 15 og 30 ECTS-point) (blok 1+2, 2+3, 3+4, 4+5 eller 5+1).
- Skemagruppe
- Den studerende planlægger selv placering i samråd med vejleder.
- Kursuskapacitet
- Ingen begrænsning – medmindre du tilmelder dig i eftertilmeldingsperioden (BA og KA) eller som merit- eller enkeltfagsstuderende.
Studienævn
- SCIENCE Uddannelse
Udbydende institut
- Institut for Fødevarevidenskab
Udbydende fakultet
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Kursusansvarlige
- Anni Bygvrå Hougaard (4-68696f6e476d76766b35727c356b72)