HJAK0002FU JAP, Skoler, mad og sundhed (F19)
Schools, food and health
Curriculum for Master´s Programme in Asianstudies, The 2008 Curriculum
Dette er et kursus for kandidatstuderende på Asienstudier (udgangspunktet vil være japansk, men ’kinesere’ er velkomne). På kurset vil vi arbejde med betydningen af mad og kultur i skoler i Japan og Danmark. Vi vil i samarbejde med en folkeskole udarbejde korte forløb til forskellige klassetrin, hvor japansk kultur og mad kædes sammen med elevernes madskoleprojekt. I forløbet vil vi komme ind på kultur, sundhed, bæredygtighed og dannelse.
KA 2008-studieordningen:
Japanstudier:
Tekstbaseret Emne (fagelementkode HJAK03042E)
Formidling (fagelementkode HJAK03071E)
Emnekursus A (fagelementkode HJAK03051E)
Emnekursus B (fagelementkode HJAK03101E)
Kinastudier:
Tekstbaseret Emne (fagelementkode HKIK03042E)
Formidling (fagelementkode HKIK03071E)
Emnekursus A (fagelementkode HKIK03051E)
Emnekursus B (fagelementkode HKIK03101E)
Oplyses senere.
- Kategori
- Timer
- Ekskursioner
- 10
- Forberedelse
- 364,5
- Forelæsninger
- 28
- Praktiske øvelser
- 10
- I alt
- 412,5
- Point
- 15 ECTS
- Prøveform
- Andet
Kursusinformation
- Sprog
- Dansk
- Kursuskode
- HJAK0002FU
- Point
- 15 ECTS
- Niveau
- Kandidat
- Varighed
- 1 semester
- Placering
- Forår
- Skemagruppe
- Se link herunder
- Studienævn
- Studienævnet for Tværkulturelle og Regionale Studier
Udbydende institut
- Institut for Tværkulturelle og regionale studier
Udbydende fakultet
- Det Humanistiske Fakultet
Kursusansvarlige
- Marie Højlund Roesgaard (roesgd@hum.ku.dk)
Undervisere
Marie Højlund Roesgaard, roesgd@hum.ku.dk