HOLÅ10101U ÅU OLD Græsk-romersk arkæologi og kunsthistorie

Årgang 2021/2022
Engelsk titel

Greco-Roman Art and Archaeology

Uddannelse

Oldtidskundskab (BA)

Kursusindhold

Græsk-romersk arkæologi og kunsthistorie giver fyldig viden om græsk-romersk arkæologi og kunsthistorie, herunder kendskab til den klassiske arkæologis grundlæggende metoder og teorier samt til de vigtigste bevarede monumenter inden for arkitektur, skulptur, maleri og numismatik. Emnerne perspektiveres også i forhold til senere epokers antikinspirerede kunst og arkitektur. En gang om ugen kan der enkeltvis eller i grupper afleveres en opgave eller besvares spørgsmål. Underviserne kommenterer besvarelserne og sender dem tilbage, alt sammen over internettet. Desuden kan underviser og studerende kommunikere med hinanden gennem diskussionsfora og personlig post. Kurset omfatter også to lørdagsseminarer, begge i København, og eventuelt museumsbesøg. Seminarerne mv. er ikke obligatoriske, men det anbefales at man deltager. Eksamen foregår på Københavns Universitet Amager.

For at kunne deltage i et fjernundervisningskursus er det nødvendigt, at man har adgang til en computer (enten PC eller Mac) med internetadgang, og at man er aktiv i Absalon. Derudover kræves ingen særlige tekniske forudsætninger.
Kurset består af fjernundervisning via internettet samt 1-2 lørdagsseminarer på Søndre Campus.

Fjernundervisning er forskellig fra online-undervisning, da der som udgangspunkt ikke er bestemte tidspunkter, hvor du skal ”møde op” og modtage undervisning. Dermed lægger fjernundervisningskurser også i højere grad op til selvstændig læring fra deltagerne. Kurset består af ugentlige opgaver, som stilles af underviser og besvares af deltagerne i Absalon (via KU’s intranet KUnet). Derudover er der undervejs god mulighed for at stille spørgsmål til underviser og diskutere faglige problemstillinger med sine medstuderende.
  • Kategori
  • Timer
  • E-læring
  • 412,5
  • I alt
  • 412,5
Skriftlig