HEEK13061U ETN Etnologisk organisationsforståelse gennem projektorienteret forløb

Årgang 2021/2022
Engelsk titel

Internship - ethnological workexperience

Uddannelse

Europæisk Etnologi

Kursusindhold

Vær opmærksom på, at du kan vælge mellem at tilmelde dig ’Organisationsforståelse gennem projektorienteret forløb’ på 15 ECTS og ’Organisationsforståelse osv., UDVIDET FORLØB’ på 30 ECTS. Når du vælger dette på 30 ECTS, fordres det, at dit praktikophold, vejledning og eksamen på KU svarer til i alt 840 timers arbejde. Vær også opmærksom på, at der med dette modul på 30 ECTS i forhold til det halvt så store er øgede krav om at du inddrager relevant litteratur i din afsluttende opgave.Modulet består af vejledning til deltagernes ophold i en virksomhed/organisation. Læs mere om, hvordan du finder et praktiksted, indgår aftale med det, hvor meget du skal/kan arbejde, hvad kravene til eksamen er, osv på:

På kandidatniveau: https://kunet.ku.dk/studie/etnologi-ka/Sider/Emne.aspx?topic=Projektorienteret%20forl%C3%B8b%20(praktik)&topicId=406cd836-55d1-4073-9b68-d0b133ec0cc6#406cd836-55d1-4073-9b68-d0b133ec0cc6

Vejledningen består af ca 3 seminarer, hvor vi behandler de udfordringer, deltagerne møder undervejs; i praktikopholdet eller med at skrives den afsluttende rapport. Seminarerne giver således inspiration, vejledning og stof til disse rapporter.

Vær opmærksom på, at der skal indgås en kontrakt mellem praktiksted, universitet og studerende inden forløbet begynder (se ovenstående link). Derudover skal du også have en projektbeskrivelse godkendt af underviser.

Der læses et antal fælles tekster, som vil være tilgængelige via grupperummet i Absalon.

Der afholdes ca 3 seminarer, som bidrager til refleksionen over opholdet i en virksomhed/organisation. Her forventes deltagerne at bidrage aktivt.
  • Kategori
  • Timer
  • Seminar
  • 0
  • I alt
  • 0
Mundtlig
Løbende feedback i undervisningsforløbet
Point
15 ECTS
Prøveform
Andet
Krav til indstilling til eksamen

Aktuelle studieordninger på Europæisk Etnologi

Point
30 ECTS
Prøveform
Andet
Krav til indstilling til eksamen

Aktuelle studieordninger på Europæisk Etnologi