- LFKM10381U - Risikoanalyse af fødevarebårne kontaminanter
- LKEB10077U - Biokemi 1
- LLEB10215U - Sygdomslære og farmakologi
- LLEB10244U - Fødevarevidenskabsteori
- LLEB10265U - Introduktion til menneskets ernæring
- LLEB10270U - Fødevaregrundkursus
- LLEB10296U - Sundhed, ernæring og livskvalitet
- LLEK10171U - Cheese Technology
- LLEK10190U - Milk Processing
- LLEK10200U - Sygdomslære, ernæringsfysiologi ved sygdom og ernæringsterapi
- LLEK10204U - Thematic Course: Human Nutrition
- LLEK10219U - Control of Foodborne Microorganisms
- LLEK10243U - Dairy Product Technology
- LLEK10246U - Advanced Chemometrics
- LLEK10249U - Evidence, Diet and Health
- LLEK10251U - International Nutrition and Health
- LLEK10252U - Nutrition, Growth and Development
- LLEK10256U - Introduction to Dairy Technology
- LLEK10257U - Food Choice and Acceptance
- LLEK10259U - Advanced Sensory Methods and Sensometrics
- LLEK10263U - Nutrition Related Diseases
- LLEK10264U - Nutrition Physiology
- LLEK10289U - Klinisk børneernæring
- LLEK10290U - Kvalitetssikring og ledelse
- LLEK10294U - Design of Experiments and Optimization
- LLEK10297U - The Sociology of Food Consumption
- LLEK10298U - Public Health and Nutrition
- NFOB14000U - Dairy Internship
- NFOB14010U - Bryggeripraktik
- NFOB14011U - Mad og Samfund
- NFOB14012U - Sensory and Consumer Science
- NFOB14013U - International Food Legislation and Quality Management
- NFOB14014U - Råvarekvalitet
- NFOB14027U - Fødevarekemi
- NFOB14028U - Fødevaremikrobiologi
- NFOB15002U - Brewing Summer Course 2,5 ECTS
- NFOB15003U - Brewing Summer Course 5 ECTS
- NFOB15004U - Brewing Summer Course 7,5 ECTS
- NFOK13000U - Dairy Processes and Equipment
- NFOK13001U - Meat as a raw material
- NFOK13002U - Process Analytical Chemistry and Technology
- NFOK13003U - Food Process Equipment
- NFOK13004U - Food Science and Culinary Techniques
- NFOK13005U - Meat processing
- NFOK14001U - Brewing Project in Practice
- NFOK14002U - Yeast Physiology and Applications
- NFOK14015U - Beverage Technology
- NFOK14016U - Brewing 1
- NFOK14017U - Brewing 2
- NFOK14018U - Advanced Food Chemistry
- NFOK14019U - Microbiology of Fermented Food and Beverages
- NFOK14020U - Exploratory Data Analysis / Chemometrics
- NFOK14021U - Food Enzymes and Applications
- NFOK14022U - Food Texture and Functionality
- NFOK14023U - Hygiene and Sanitation
- NFOK14024U - Molecular Food Science
- NFOK14025U - Quantitative Bio-spectroscopy
- NFOK14026U - Dairy Microbiology
- NFOK14029U - Kødpraktik
- NFOK14030U - Klinisk praksis inkl. stresskommunikation
- NFOK14031U - Thematic Course in Food Innovation and Health
- NFOK15001U - Aroma - the chemistry behind odour
- NFYB14030U - Fødevarefysik
- NIDA04002U - Coaching og teamudvikling (T-Coach)
- NIDA04021U - Idræt og bevægelseskultur (T-Kultur)
- NIDA04026U - Sport og medier (T-Medier)
- NIDA04040U - Idræt og ernæring 1 (T-ernæring1)
- NIDA04047U - Metabolisme og aerob træning
- NIDA04048U - Anaerob træning
- NIDA04050U - Motion på recept (T-Recept)
- NIDA05008U - Humanfysiologi 1
- NIDA05015U - Human Neurobiologi
- NIDA05016U - Træningsfysiologi (T-TrænFys)
- NIDA05041U - Menneskets præstationsevne og træthedsudvikling
- NIDA06003U - Neuroplasticitet
- NIDA06015U - Biomekanik og motorisk kontrol (T-BioMot)
- NIDA06016U - Aerob træning - kredsløb og ilttransport
- NIDA06021U - Modul 2: Idræt og sundhed
- NIDA08004U - Idræt og velfærdspolitik (T-Velfærd)
- NIDB10002U - Idrætspraksis og teori 1 (PT-1)
- NIDB10003U - Arbejdsfysiologi 2 - bevægeapparatets fysiologi og funktionelle anatomi (T-Afys2)
- NIDB10004U - Idrætspraksis og teori 3 (PT-3)
- NIDB10005U - Arbejdsfysiologi 1 - bevægeapparatets fysiologi og funktionelle anatomi (T-Afys1)
- NIDB10006U - Idrætspraksis og teori 2 (PT-2)
- NIDB10008U - Statistik og forsøgsdesign i naturvidenskabelig forskning (T-StatI)
- NIDB10009U - Projektstyring og projektledelse (projstyr)
- NIDB10011U - Læring i idrætspraksis (T-Læring)
- NIDB10012U - Idrætspraksis og teori 4 (PT-4)
- NIDB10013U - Idrætsfagets videnskabsteori (VtIdr)
- NIDB11001U - Arbejdsfysiologi 3 - Kredsløb og respiration (T-Afys3)
- NIDB11002U - Idrætspraksis og teori 5 (PT-5)
- NIDB11003U - Friluftsliv (PT-Friluft)
- NIDB11004U - Idrætspraksis og teori 6 (PT-6)
- NIDB11007U - Den moderne idræts udviklingsproces (T-Hist)
- NIDB11008U - Arbejdsfysiologi 4 - Stofskifte og endokrinologi (T-Afys4)
- NIDB11009U - Ungdom og idræt - idrætsspecialisering (PT-Ung)
- NIDB11010U - Humanistisk-samfundsvidenskabelige metoder for idræt (T-Metode)
- NIDB11012U - TVÆRfagligt Studenterprojekt (TVÆRS)
- NIDB11013U - Social integration og idræt (T-Social)
- NIDB11014U - Udvalgte målgrupper i idræt – idrætsspecialisering (PT-Målgruppe)
- NIDB11015U - Træningsplanlægning (PT-Træn)
- NIDB12001U - Styrketræning (PT-Styrke)
- NIDK10001U - Kvantitative metoder
- NIDK10007U - Kvalitative metoder
- NIDK10011U - Idræt, individ og samfund
- NIDK11002U - Advanced Knowledge in Sport and Exercise Psychology
- NIDK12003U - Humanfysiologi - kredsløb og respiration
- NIDK12008U - Coaching
- NIFK14026U - Entrepreneurship and Innovation
- NIFK14027U - Consumer Economics and Policy
- NIFM13007U - Forarbejdningsprocesser
- NNEB14017U - Motorisk udvikling og indlæring
- NNEB14018U - Idrætspsykologi og identitet
- NNEK14004U - Fundamentals of beer brewing and wine making
- NNEK14005U - Bioactive Components and Health
- NNEK14006U - Cool Climate Viticulture and Enology
- NNEK14007U - Applied Cool Climate Viticulture and Enology
- NNEK14008U - Fysisk aktivitet og sundhed
- NNEK14009U - Idræt, børn og unge i et pædagogisk perspektiv
- NNEK14010U - Innovation, evidens og projektdesign
- NNEK14011U - Globalisering og sport
- NNEK14012U - Sundhedssociologi
- NNEK14013U - Psychological Aspects of Competitive Sports
- NNEK14014U - Sport, politik og national identitet
- NNEK14015U - Experimental Nutrition Physiology
- NNEM14001U - Modul 1: Idræt i velfærdssamfundet
- NNEM14003U - Kvalitet af råvarer
- NNEM14016U - Mad i samfundet: Kvalitet, sikkerhed og politik
- SFKM10217U - Mikrobiologisk og kemisk fødevaresikkerhed
- SLEK10172U - Chemical Food Safety
- SLEK10189U - Meat and Milk Production
- SLEK10217U - Thematic Course: Microbiological and Chemical Food Safety
- SLEK14001U - Food Animal Biotechnology