ITSKABA111 Individuel tilrettelagt studieenhed (herunder individuelt bachelorprojekt)

Årgang 2013/2014
Engelsk titel

Individual Elective Study Unit (including bachelor's project)

Uddannelse
Bachelor i farmaci - valgfri, Kandidat i farmaci - valgfri, MSc in Pharmaceutical Sciences - elective, MSc in Medicinal Chemistry - elective, Kandidat i farmaceutisk videnskab - valgfri
Kursusindhold
Kursusbeskrivelsen er en rammebeskrivelse for en selvstændig forsknings- eller udredningsopgave eller lignende af variabel varighed, som aftales mellem de(n) studerende og en af fakultetets undervisere. Kursusbeskrivelsen kan bl.a. benyttes i forbindelse med:
  • kandidatuddannelsernes valgfrie forløb
  • et skolarstipendium
  • et projektorienteret forløb på kandidatuddannelsen i farmaceutisk videnskab, hvor den studerende er tilknyttet en farmaceutisk relevant virksomhed, herunder et universitet, i Danmark eller i udlandet
  • et projektforløb for danske og udenlandske studerende, som ikke er indskrevet på en uddannelse ved fakultetet, men som gennemfører et projekt med en vejleder fra fakultetet
  • et projektforløb, der gennemføres som led i et farmaceutisk relevant bachelorprojekt forskelligt fra bachelorprojektet i farmaci (= "alternativt bachelorprojekt"),
Inden kurset påbegyndes, udarbejder de(n) studerende sammen med underviseren et 2-3 siders notat, der nærmere redegør for specifikke detaljer ved kurset, herunder krav til fagligt indhold, formål, omfang, supplerende målbeskrivelse med specifikke faglige mål, sprog og prøveform. På KUnet findes en skabelon til brug for udarbejdelse af dette notat. Endvidere kan der blive tale om, at den studerende skal indgå en særlig aftale (se bilag til kursusbeskrivelsen), enten hvis den studerende tilknyttes et forskningsprojekt på PharmaSchool eller den studerende skal samarbejde med en ekstern institution eller virksomhed.
Målbeskrivelser
Det er studieenhedens formål at give den studerende mulighed for på selvstændig vis at tilrettelægge og udføre et individuelt studieprogram, styret af faglige og personlige interesser og i samarbejde med en vejleder. Programmet kan afvikles i Danmark eller i udlandet.

Det tilstræbes, at den studerende ved kursets afslutning:

  • Har øget sin faglige indsigt og viden
  • Har øget sin selvstændighed bl.a. m.h.t. tilrettelæggelse og udførelse af større opgaver.

Aftales mellem studerende og vejleder

Kurset kan gennemføres på dansk eller engelsk. Såfremt kurset gennemføres på engelsk, skal den afsluttende prøve som minimum være aflagt på engelsk.

Bedømmelse af kurset aftales mellem studerende og vejleder og kan være bestået/ikke bestået eller med karakter efter 7-trinsskala.

Hvis studieenheden anvendes som bachelorprojekt, skal bedømmelsen foretages med ekstern censur og efter 7-trinsskala. Stave- og formuleringsevne skal indgå i bedømmelsen af bachelorprojektrapporten og kan maksimalt trække én karakter ned. Bachelorprojektrapporten skal endvidere indeholde et resumé på engelsk, og dette vil indgå i den samlede bedømmelse af projektrapporten.

Karakterbeskrivelser i tilfælde af karakterbedømmelse efter 7-trinsskala:

Karakteren 12:
gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af studieenhedens mål, med ingen eller få uvæsentlige mangler.

Karakteren 7:
gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af studieenhedens mål, med en del mangler.

Karakteren 02:
gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af studieenhedens mål.
  • Kategori
  • Timer
  • Projektarbejde
  • 825
  • I alt
  • 825
Point
30 ECTS
Prøveform
Skriftlig aflevering
Mundtlig prøve
Omfang kan variere fra 2,5 til 30 ECTS-point i intervaller på 2,5 ECTS-point. Prøveformen aftales mellem vejleder og studerende og kan være skriftlig rapport, poster, foredrag, mundtlig prøve eller lignende.
Bedømmelsesform
7-trins skala
Censurform
Ingen ekstern censur
Hvis studieenheden benyttes til et individuelt bachelor projekt, skal ekstern censur dog benyttes.
Kriterier for bedømmelse

Karakterbeskrivelse / Description of grades


Karakteren 12
:
gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af studieenhedensmål, med ingen eller få uvæsentlige mangler.

Karakteren 7
:
gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af studieenhedens mål, med en del mangler.

Karakteren 02
:
gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af studieenhedens mål.