HPÆK03513U Specialeseminar, Pædagogik.

Årgang 2013/2014
Engelsk titel

Thesis Seminar

Uddannelse
Kandidat
Kursusindhold
At skrive speciale er på mange måder en både interessant og krævende proces. Hensigten med specialeseminaret er at bidrage til denne proces igennem sparring med andre specialeskrivende på faget. På seminaret vil der blive vekslet imellem præsentationer med opponance/diskussion ved deltagerne og oplæg fra underviserne. Her vil det blandt andet være muligt at diskutere teori- og metodevalg samt gå lidt mere i dybden med udkast eller analyser. Indholdsmæssigt vil seminaret således blive planlagt og forløbe på deltagernes præmisser og med udgangspunkt i deres konkrete ønsker og behov.

Ud over specialeseminaret på faget vil der også være følgende fælles arrangementer på MEF: 

Speciale Start-up

Onsdag d. 11. december kl. 13.15-16.00 i lokale 15A-0-13

Her vil de kommende specialestuderende få information om forløbet og de formelle rammer for specialeprocessen. Den sidste del af arrangementet vil blive brugt til at hjælpe med idégenerering og kondensering af idéer, så man kan bruge sin juleferie til at finde den rigtige projektidé.

 

Kick-off

Tirsdag d. 28. januar kl. 13:15-16.00 (lokale følger)

En række undervisere vil holde oplæg som udgangspunkt for fælles diskussion af ’det gode speciale’, skriveproces og vejledning.  

 

Litteratursøgning

Torsdag d. 6. februar kl. 11.15-12.00 (lokale følger)

Biblioteket vil holde en kort workshop for de specialeskrivere, der gerne vil have finpudset deres evner til at litteratursøge.

 

Specialet som projekt

Tirsdag d. 18. februar kl. 13.15-15.00 (lokale følger)

Hvordan kan projektstyrings værktøjer bruges direkte i din specialeproces. Specialestuderende skulle gerne gå fra arrangementet med en næsten færdig og meget detaljeret projektplan.

 

Fra proces til produkt

Onsdag d. 30. april kl. 10.15-12.00 (lokale følger)

Denne gang handler om specialets slutspurt; hvordan styrer man godt og sikkert fra kladder til færdige sider, fra proces til produkt.

 

 


Holdundervisning.
  • Kategori
  • Timer
  • Seminar
  • 18
  • I alt
  • 18
Point
0 ECTS
Prøveform
Skriftlig aflevering
Censurform
Ekstern censur
Kriterier for bedømmelse